IDENTITATE VIZUALA

Creare logo

Logo-ul sau sigla companiei va ajuta la cresterea si dezvoltarea afacerii. Daca aveti un logo profesionist, clientii au asigurarea ca au ales o companie de încredere. All included Constanta poate realiza o identitate vizuala de la zero sau reface complet imaginea unei companii. Suntem specializati in logo design, branding, branding (creare sigla firma, design carti de vizita, mape de prezentare, cd de prezentare, foi cu antet, brosura, catalog, manual de brand, flyer, semnatura e-mail).

Carti de vizita

Realizare design carti de vizita Constanta – un element foarte important al identitatii vizuale pentru afacerea ta Este un instrument de marketing ce incape in portofelul tau. Proiectata in asa fel incat sa vorbeasca de la sine despre serviciile tale dar si despre brandul tau.Cartea de vizita este unul din primele elemente de identitate prin care un posibil partener interactioneaza cu compania dumneavoastra. Contine informatii legate de compania pentru care lucrati sau pe care o conduceti si, de asemenea, informatii legate despre dumneavoastra ca reprezentant al companiei.

Pliante/Flyere

Design-ul unui flyer sau al unui pliant este foarte important deoarece el face diferenta in fața concurenței. Un flyer, un pliant sau un fluturas publicitar trebuie sa respecte anumite reguli de design, caligrafie si continutul textelor, mesajul trebuie sa fie clar astfel incât publicu sa inteleaga cu ușurință ce beneficii îi aduce compania in cauza, logoul firmei trebuie sa imprimat pe flyere pentru întărirea identitații de brand.

Fotografie publicitara

Conceptul de fotografie publicitara cuprinde acel gen de fotografie profesionistă care încorporează mesajul subiectului prin tehnici subtile, specifice, plasându-l intr-un mediu care îl complimentează, într-un ambient și pe un fundal potrivit, abordându-l dintr-o perspectivă favorabilă.

Pentru oferta de pret personalizata nevoilor dvs. va rugam sa ne contactati. 
Prin creare de logo va identificati cu firma dumneavoastra , cu produsul sau serviciile pe care le comercializati. Pentru a produce un design perfect , proiectantii nostrii trebuie sa stie exact ce cautati .