SERVICII DIGITALE

Design interior 3D

All included Constanta oferă servicii de amenajări interioare, design interior 3D, proiectare, randări 3D, concept mobilier, optimizarea spaţiului, consultanţă de specialitate în amenajari interioare, asistenţă şi management de proiect. Misiunea noastră este aceea de a proiecta 3d spaţii interioare ce reflectă şi exprimă cu entuziasm, stilul individual şi caracterul adevărat al fiecărui client.

Marketing online

Marketingul online este un instrument ce poate aduce profit business-urilor ce il folosesc corect, daca acum ceva timp toate afacerile erau preponderent offline, acum nu se mai poate spune acelas lucru. Indiferent ca atunci cvorbim de identitatea digitala facem referinta la un profil de social media sau la un website de prezentare, impactul asupra mediului de afacerii a fost considerabil vizibil.

Administrare website

Orice magazin online isi reinoieste stocurile, noi suntem aici sa adaugam produsele in locul tau, actualizam continutul paginilor site-ului si oferim servicii de copywriting pentru descrierea produselor. Deasemenea foarte importante sunt serviciile de back-up periodic, un element esential de multe ori neglijat in administrarea unui website.

Pentru oferta de pret personalizata nevoilor dvs. va rugam sa ne contactati. 
Incercati sa ne precizati cat mai multe detalii cu privire la proiectul dumneavoastra pentru ca noi sa intelegem cat mai bine de ce servicii digitale aveti nevoie si noi sa estimam corect timpul de executie .