BLOG PERSONAL

Blogul este un jurnal online actualizat periodic cu articole, impresii, imagini sau videoclipuri cu o anumita tematica. Daca doriti un blog personal sau unul profesional pentru companie, All Included va poate oferi solutii de blogging pe platformele CMS Joomla sau avun panou de administrare foarte simplu in care puteti modifica dumneavoastra continutul blogului. Poate fi integrat intr-un site de prezentare complex sau poate fi de sine statator. Oferim servicii realizare blog Constanta de la crearea temei grafice sau putem porni de la una disponibila online si care v-a placut in mod deosebit.

Blog reprezinta o modalitate perfecta de a iti crea reputatia de expert intr-un anumit domeniu sau a unei persoane cu opinii interesante si care merita urmarite si comentate.

Un blog, la fel ca si in cazul unui web site de prezentare, ca el sa fie accesat si chiar sa devina o sursa de promovare a unei idei, afaceri sau a unei persoane, trebuie sa aiba un design placut, continut de calitate, sa fie compatibil pentru toate dispozitivele si sa fie optimizat SEO ca el sa fie usor de gasit sau chiar pe prima pagina in motoarele de cautare cum ar fi Google, Yahoo, Bing,etc.

Putem realiza bloguri politice, bloguri personale, bloguri pentru firma sau bloguri pentru agentie sau bloguri pe diverse tematici cum ar fi bloguri pentru retele culinare, bloguri tip jurnal online, bloguri pentru promovarea unui produs, etc.
este o platforma de publicare articole foarte puternica, preferata de mai mult de 80% din bloggeri din intreaga lume. Platforma vine cu functii si caracteristici create special pentru a usura munca de creare si publicare a articolelor pe internet, pentru a face bloggingul o activitate placuta si atractiva.

Pentru oferta de pret personalizata nevoilor dvs. va rugam sa ne contactati. 
Incercati sa ne precizati cat mai multe detalii cu privire la proiectul dumneavoastra pentru ca noi sa intelegem cat mai bine cum va trebui sa arate site-ul web la final.