CARTI DE VIZITA

Realizare design carti de vizita Constanta – un element foarte important al identitatii vizuale pentru afacerea ta
Este un instrument de marketing ce incape in portofelul tau. Proiectata in asa fel incat sa vorbeasca de la sine despre serviciile tale dar si despre brandul tau.

Cartea de vizita este unul din primele elemente de identitate prin care un posibil partener interactioneaza cu compania dumneavoastra. Contine informatii legate de compania pentru care lucrati sau pe care o conduceti si, de asemenea, informatii legate despre dumneavoastra ca reprezentant al companiei.

Ce informatii doresti sa ai pe cartile de vizita tine doar de tine iar costurile de productie si proiectare in comparatie cu beneficiile aduse sunt extrem de scazute.

Dumneavoastra specificati echipei noastre de design cum ați dori sa arate cartea de vizita si ce modalitate de printare sa fie folosita, noi vom veni cu pareri daca este nevoie cu privire la design iar dupa aceea ne apucam de treabă. Viitoarele carti de vizita Constanta trebuie sa arate exact asa cum vă doriți.

Echipa noastra va lucra la proiectul tau intre 2 si 3 zile dar imediat ce avem primele variante gata vei primi o notificare pe email pentru a trimite reviziile necesare sau orice alte sugestii. Realizare design carti de vizita in timp util. Majoritatea comenzilor sunt livrate in 3 zile lucratoare.

Cateva exemple de design:

Modalitati de printare

  • Raised Print – design carti de vizita Constanta cu print UV in relief.
  • FOLIO – Pentru culori metalizate: auriu, aringintiu, rosu, albastru, cupru, negru etc.
  • Letterpress – Grafica si textul sunt presate in carton aplicin acelasi timp si cerneala.
  • Cant vopsit – Un finisaj care adauga un plus de eleganta.
  • Lac Selectiv – Pentru a pune un evidenta grafica si detaliile.
  • Emboss – Se realizeaza prin presarea cartonului pentru a ridica in relief anumite elemente ale graficii.
  • Carton Multistratificat – Carti de vizita Constanta din mai multe straturi de carton de culori diferite sau aceeasi culoare.
  • Forme speciale – Design Carti de vizita taiate cu laser sau prin stantare.